BemutatkozásSzolgáltatásokCégekKapcsolat  
   
   
 

Ipari Park területe

Kazincbarcika város Észak-nyugati részén helyezkedik el Sajóivánka közigazgatási határvonalától indulva. Az ipari park területe a szomszédos településsel történő megegyezés esetén további 200 hektárral növelhető. Ez azonban csak egy későbbi ütemben valósulhat meg, azonban esetlegesen ilyen nagy volumenű beruházási igény esetén üzleti alapon, gyorsabban megvalósítható.

Vasútvonal, Kazincbarcika – Sajóivánka közigazgatási határvonal a 26 – os főútig; a 26 – os főút és az 1593 hrsz-ú belterületi ingatlan hátsó telekhatára, tovább egyenes vonalban a telekhatás vonalak az 1903 hrsz-ú ingatlan oldalhatáráig, innentől az oldalhatár és a hátsó határvonal a beépített ingatlanok esetében, majd az 1975, 1976 hrsz-ú ingatlan közös határvonala a vasúti pályáig.

26 – os főút Kazincbarcika – Sajóivánka közigazgatási határvonal , a határvonaltól a 1371 hrsz-ú földút az Alsóvárosi körútig, az Alsóvárosi körút az Attila útig, az Attila út a 26 – os útig, valamint a 26 – os út ezen területleírásban értendő kezdő és végpont közötti szakasza.

Attila út, 26 – os út, Radnóti tértől Óvoda épület előtt vissza az Attila útig.

Az ipari park törzsterületből, fejlesztési területből és tartalék zöldmezős területből áll.

  • Törzsterület: 329.950 m2
  • Ipari park fejlesztési terület: 15.500 m2
  • Tartalék zöldmezős terület: 491.771m2
  • Összesen: 837.221 m2

Kazincbarcika Város Önkormányzata megkezdte a magántulajdonban lévő mezőgazdasági művelésű tartalék zöldmezős területek felvásárlását. A megvásárolt ingatlanokkal folyamatosan bővítjük az ipari park törzsterületét.

Virtuális bemutató a területről:


   
  www.barcikaiiparipark.hu - www.bipkft.hu