BemutatkozásSzolgáltatásokCégekKapcsolat  
   
   
 

A Barcikai Ipari Park

Kazincbarcika város Önkormányzata által nyújtott adminisztratív és infrastrukturális segítség

Hosszú távú területbérleti és területvásárlási lehetőség a jelenlegi piaci ingatlanárakhoz képest kedvezményes áron.

  • Infrastruktúra használat:
    • ingyenes úthasználat
    • ingyenes áram, gáz, szennyvíz csatlakozás
    • Ipari Park Kft. által nyújtott szolgáltatások.
  • Egyablakos ügyintézési rendszer, engedélyezési rendszer, ingyenes jogi tanácsadás.
  • Városvezetéssel történő személyes kapcsolattartás lehetősége.
  • A munkaügyi központtal való együttműködésben segítséget nyújtunk a humán erőforrás keresésében.

Bevezetés

A gazdasági növekedés fontos eszközei az ipari parkok, melyek fejlesztési programját a Kormány integrálta modernizációs programjába.

Az önkormányzatok számára az „Ipari park” cím elnyerésének lehetősége történelmi fordulópontot jelent az ipari parkok fejlődésében.

Az elmúlt hét év tapasztalatai azt mutatták, hogy az ipari parkok jelentős eszközei a regionális fejlesztési törekvések megvalósításának, valamit a vállalkozások – különös tekintettel a kis – és középvállalkozásokra - beruházásai és működése segítésének.

Policy

Kazincbarcika Város vezetése és Önkormányzata elkötelezetten támogatja a munkahelyteremtést. A város vezetése partnerséget épít ki mindenkivel az új munkahelyek érdekében és számít mindenkire, aki ehhez hozzá tud járulni, hiszen a város fejlesztése, az új munkahelyek megteremtése közös érdek.

Éppen ezért Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő – testülete úgy döntött, hogy támogatja Kazincbarcika Városában egy Ipari Park létrehozását.

Az Ipari Park létrehozásának feltétele az „Ipari Park” cím elnyerése. A cím elnyerése érdekében a Képviselő – Testület által jóváhagyott megvalósíthatósági tanulmány alapján az Önkormányzat pályázatot nyújtott be a GKM-hez, amely eredményeként jogosultságot kaptunk 2007 november hónaptól a „Barcikai Ipari Park” cím viselésére.


   
  www.barcikaiiparipark.hu - www.bipkft.hu