BemutatkozásSzolgáltatásokCégekKapcsolat  
   
   
 

Elhelyezkedés

A Barcikai Ipari Park Észak-Magyarországon, az Európai Unió Keleti határán az Észak-Magyarországi Régióban található. Az Ipari Park a mintegy 32000 lakosú Kazincbarcika város külterületén, a 26-os autóút közvetlen szomszédságában, a MÁV 92-es vasúti pályaszakasza közelségében fekszik, így a vasútvonalat iparvágány kiépítésével érheti el.

(Kazincbarcika város a kazincbarcikai kistérség központja, mely B-A-Z Megye északnyugati részén, a Sajó völgyében fekszik, nagyjából félúton Miskolc és a szlovák határ között. A kistérség többi települése a Sajó völgyében, a Bükk északi előterében, az Upponyi - hegységben, valamint északon a Borsodi-dombság és az Aggteleki-karsztvidék területén található, amelyek gazdaságföldrajzi szempontból Kazincbarcika város vonzáskörzetéhez tartoznak.)

Budapest távolsága az Ipari Parktól 206 km (Miskolcig M3-as,M30-as autópálya).Kazincbarcikától Miskolc 19,3 km-re helyezkedik el, melyet részben négysávos gyorsforgalmi út köt össze. (Az út továbbépítése, fejlesztése jelenleg is folyik).
A szlovák határ távolsága Bánréve határátkelőhely felé 23,3 km, az ukrán határ távolsága Záhony - Csop határátkelőhely felé 169,2 km.

 

 


   
  www.barcikaiiparipark.hu - www.bipkft.hu