BemutatkozásSzolgáltatásokCégekKapcsolat  
   
   
 

Ügyvezető igazgatói köszöntő

A Barcikai Ipari park 2007 novemberében nyerte el az „ipari park” címet. A Barcikai Ipari Park Kft. 2008. július 1-jén kezdte meg a munkálatokat. A törzstőke 6 millió forint. A Kft. 100%-ban a Kazincbarcika Város Önkormányzatának tulajdonában áll.

Az Ipari Park teljes területe 80 ha, melyből 33 ha törzsterület, 15 ha fejlesztési terület és 49 ha zöldmezős terület.

A törzsterületen már teljes egészében kiépült a befektetők fogadásához szükséges vonalas infrastruktúra: a 26-os főút mentén víz, szennyvíz, csapadékvíz elvezetés, gázhálózat, villamos energia ellátás, közvilágítás és a nagysebességű telekommunikációs hálózat (a törzsterületen a T-COM hálózatra kapcsolódás azonnal biztosítható ill. a T-mobil, Pannon GSM és a Vodafone rádiótelefon-hálózatok a teljes ipari zóna területén elérhetők.)

A jó elhelyezkedés, a közlekedési-, szállítási adottságok és a rendelkezésre álló nagy terület révén az ipari park kiválóan alkalmas kereskedelmi, áruelosztó központok, raktárbázisok, vámudvar és szolgáltató- vagy a közelében lévő Miskolc nagyváros cégeinek beszállító vállalkozások megtelepülésére.

A társaság alapfeladata olyan munkahelyteremtő beruházások, innovatív fejlesztések megvalósítása és támogatása, melyek építenek a város meglévő ipari és humán infrastruktúrájára, valamint egy vállalkozói inkubátorház megvalósítása, mely szolgáltatásaival segíti a kezdő és a már működő kis- és középvállalkozásokat.

 


   
  www.barcikaiiparipark.hu - www.bipkft.hu